MedOpinion                                                                                                                                
Uw medisch adviseur                                                                                                                                                                                                          

  

Tarieven


Redelijk en concurrerend

MedOpinion hanteert redelijke en concurrerende tarieven voor medische advisering. Vooraf kunnen wij
helpen om een inschatting maken van de hoeveelheid aan werkuren welke voor een eerste schriftelijk advies noodzakelijk zijn.
Mocht aanvullende dienstverlening worden verlangd, dan hanteren wij een vast uurtarief.

Helder, transparant en geen verrassingen

In het geval de aansprakelijkheid is erkend kunnen de noodzakelijke kosten veelal op de wederpartij worden verhaald. Indien van toepassing worden onze kosten door rechtsbijstand verzekeraars gewoon vergoed. Overleg hierover is vooraf echter wel te adviseren.

Advocaten of cliënten zijn als opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor betaling van alle kosten, ook de kosten welke in rekening worden gebracht voor het opvragen van medische stukken bij de behandelaar(s) en voor het inschakelen van een onafhankelijk medisch specialist. Ook in het kader van een medisch onderzoek aangevraagd hulponderzoek (bijv. rongen, laboratorium, CT, MRI e.d. ) vallen hieronder.

Ons uurtarief is all-inclusive (BTW tarief 19%), dus u en/of uw cliënt komen niet voor onaangename verrassingen te staan.  Neem gerust contact op voor een vrijblijvende bespreking van de kosten.

Geen no cure no pay 

MedOpinion heeft er vooralsnog voor gekozen om niet op basis van no cure no pay te werken. De reden hiervoor is dat wij ons oordeel en onze positie op geen enkele wijze willen laten beïnvloeden door de hoogte van de eventueel uit te keren schade.

© 2007 - MedOpinion.nl